Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasnost traje

VELIKA GALERIJA Pogledajte dramatične prizore dan nakon katastrofalnog požara: Opasan dim i dalje se širi iz tvornice

Požarište Drava International iz zraka - 5
Požarište Drava International iz zraka - 5 Davor Javorovic/Pixsell
Aktualno Galerija Požarište Drava International iz zraka - 5 Požarište Drava International iz zraka - 5 Foto: Davor Javorovic/Pixsell Požarište Drava International iz zraka - 3 Požarište Drava International iz zraka - 3 Foto: Davor Javorovic/Pixsell Požarište Drava International iz zraka - 4 Požarište Drava International iz zraka - 4 Foto: Davor Javorovic/Pixsell Požarište Drava International iz zraka - 2 Požarište Drava International iz zraka - 2 Foto: Davor Javorovic/Pixsell +14 Požarište Drava International iz zraka - 1 Galerija 1/19 >>
Vatrogasci su se dvije noći borili s vatrom, a uzrok požara još nije poznat.

Pogledajte kako u četvrtak izgleda mjesto velikog požara na otvorenom deponiju plastike koji je buknuo u srijedu 40 minuta nakon ponoći u tvornici Drava International na izlazu iz Osijeka prema Brijestu.

Pročitajte i ovo Darko Betlach nestao u svibnju Identificiran muškarac čije je tijelo pronađeno u rijeci Šumetlici

Požar je lokaliziran u srijedu poslijepodne i pod nadzorom je. U gašenje su se uključila profesionalna i dobrovoljna vatrogasna društva. Angažirano je gotovo 200 vatrogasaca s 82 vozila i robotom te sve žurne službe. Veliki broj vatrogasaca na požarištu je u srijedu proveo više od 20 sati. Tijekom intervencije ozlijeđena su tri vatrogasca, od kojih jedan teže.

Uzrok požara još nije poznat.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene