Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nestao u svibnju

Identificiran muškarac čije je tijelo pronađeno u rijeci Šumetlici

Darko Betlach
Darko Betlach Foto: Facebook
Identificirano je tijelo koje je pronađeno u rijeci Šumetlici prije mjesec dana. Riječ je o nestalom Darku Betlachu za kojim se tragalo od svibnja.

PU brodsko-posavska policija objavila je da je identificirano tijelo Darka Betlacha (35). Nestao je u svibnju kada je otišao u šetnju sa psom u Cerniku.

Tražili su ga HGSS-ovci, policija, članovi DVD-a, potražni psi, mještani, udruge, ali neuspješno. Pas se vratio kući, a nekoliko dana nakon nestanka pronađena je njegova jakna u rijeci Šumetlici.

Pročitajte i ovo Antonela i Marko Baković Kakva tuga Suprug preminule Hrvatice očajnički zavapio iz bolničkog kreveta: "Gdje mi je supruga? Želim je vidjeti!"

Pročitajte i ovo KBC Split Policija sve istražuje Drama u splitskoj bolnici! Svađa za vrijeme operacije, ginekolog kolegi zaprijetio skalpelom

4. rujna pronađeno je tijelo u toj rijeci na području općine Vrbje, a mjesec dana kasnije policija je zaprimila nalaz i mišljenje biološkog vještačenja iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić.

"Potvrđen je identitet osobe te je utvrđeno da se radi o Darku Betlachu za kojim se tragalo od prijave nestanka dana 13. svibnja", napisala je policija.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene