Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljedice koje se ne vide golim okom

Pogled duboko ispod kože otkriva opasnost sunca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa Provjerenog pripremit će vas za ljeto, ali i za dužu mladost!

Posebna snimka novinarki Provjerenog dala je odgovor na pitanje tko je stariji – ona ili njezina koža? „Ljudi najviše oštete kožu upravo dok idu do dućana ili do auta. Upravo ta kratkotrajna izlaganja se zbrajaju kao jedan taksimetar“, upozorava dermatovenerolog dr. Dinko Kaliterna. Šteta se vidi po broju kapilara i količini crvenila i bora. A upravo bore i strah od starenja poduzetnici diljem svijeta koriste za veliku zaradu. Industrija održavanja mladosti teška je milijarde! Oni koji u njoj profitiraju su u najmanju ruku – maštoviti i vrlo uvjerljivi.

Botoks za nezaposlene i grudnjak protiv bora? Te primjere iz Nizozemske i SAD-a izdvojila je ekipa Provjerenog. Nezaposlenima je prvi tretman, naravno, besplatan. A predložili su im ga posrednici u pronalasku posla, kako bi mlađim izgledom podigli svoje samopouzdanje i lakše pronašli posao!

„Određene stvari primijetite u ogledalu kad radite razne izraze lica, zanimljivo je poigravati se s mišlju - što da to nestane, što da to nemam?“, svoje razloge ubrizgavanja botoksa objasnila je poprilično mlada Kathleen Deloia.

Ali starenje nije samo problem naše kože, već i našeg roka trajanja. Maksimalna dob koju čovjek može doživjeti je otprilike 115 godina. Koliko ćemo doista živjeti ovisi ponajviše o našim genima. No zanimljivo istraživanje na više od 2800 blizanaca u Danskoj pokazalo je kako svojim navikama možemo itekako produžiti svoj život. Zanimljive podatke istraživanja i savjete za usporavanje starenja pogledajte u prilogu Provjerenog!
 

Pročitajte i ovo Iva Radić i Jovan Radan Bolno suočavanje Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: "Reci mi gdje su njegove kosti! Pred mojim očima si ga odveo!" Centar zatajio bolest posvojene djece - 6 donosi Provjereno "Slučajno sam upalila TV i vidim dijete isto kao moje. Slušam tu ženu i ne mogu vjerovati!" Centar prešutio strašnu istinu majkama posvojenih dječaka

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene