Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obrtnik (28) nije vodio poslovne knjige koje je po zakonu bio obavezan voditi.


Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave brodsko-posavske jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim vlasnikom obrta kojeg se sumnjiči za izbjegavanje poreza.

Vezani članci Kosovski autobus sletio kod Slavonskog Broda VIDEO Vozač zaspao na trenutak i ubio 10 ljudi: Šlep služba odvezla autobus smrti Veleposlanik Kosova u Zagrebu G. Kasapolli Veleposlanik Kosova posjetio mjesto tragedije: "U autobusu su bili naši ljudi koji rade u Njemačkoj i koji su krenuli na odmor"

Počinjeno kazneno djelo protiv gospodarstva činio je punih pet godina čime je proračun Republike Hrvatske oštetio za iznos oko milijun kuna. Utvrđeno je da obrtnik nije vodio poslovne knjige koje je po zakonu bio obavezan voditi.

Dva Riječanina utajila 11,5 milijuna kuna poreza

Policija će protiv njega dostaviti posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog sumnje u kazneno djelo utaje poreza ili carine i kazneno djelo povrede obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook