Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podrška iz zraka

Pogledajte video: Ovako su Krila Oluje pratila Vatrene na povijesnom dočeku

Foto: Akrobatska grupa Krila Oluje
Foto: Akrobatska grupa Krila Oluje
Aktualno Galerija Krila Oluje (Foto: Marinko Karačić, HRZ) - 13 Krila Oluje (Foto: Marinko Karačić, HRZ) - 13 Foto: Marinko Kara?i?, HRZ Krila Oluje (Foto: Marinko Karačić, HRZ) - 15 Krila Oluje (Foto: Marinko Karačić, HRZ) - 15 Foto: Marinko Kara?i?, HRZ Krila Oluje (Foto: Marinko Karačić, HRZ) - 12 Krila Oluje (Foto: Marinko Karačić, HRZ) - 12 Foto: Marinko Kara?i?, HRZ Krila Oluje (Foto: Marinko Karačić, HRZ) - 7 Krila Oluje (Foto: Marinko Karačić, HRZ) - 7 Foto: Marinko Kara?i?, HRZ +2 Krila Oluje (Foto: Marinko Karačić, HRZ) - 3 Galerija 1/7 >>
Hrvatska nogometna reprezentacija u otvorenom se busu vozila do središnjeg zagrebačkog trga, a na putu su ih bodrile stotine tisuća navijača iz svih dijelova Hrvatske, ali i svijeta.

Nakon spektakularnog dočeka u zračnoj luci, Vatreni su se u autobusu uputili prema središtu Zagreba, a putem su ih bodrili mnogobrojni navijači. Podrška je osim sa zemlje stizala  i iz zraka pa su tako iznad Vatrenih preletjeli i avioni akrobatske grupe Hrvatskog ratnog zrakoplovstva "Krila Oluje".

Pročitajte i ovo MIG-ovi dočekali Vatrene (Foto: MORH) kakav video! Pogledajte kako su piloti u MIG-ovima dočekali Vatrene: "Dobro došli u Hrvatsku – zemlju pobjednika!" Slika nije dostupna OBJAVILE POLICIJA I HITNA SLUŽBA Službene brojke potvrđuju: Doček Vatrenih u Zagrebu bio je savršeno pripremljen

Kako je izgledalo prelet pogledajte u priloženom videu.

Za ovu prigodu piloti „Krila Oluje“ pozdravni prelet i čestitku Vatrenima izveli su u formaciji od 5 aviona „Pilatus“ PC-9M, a kako bi bili u ozračju cijele Hrvatske koja dočekuje viceprvake svijeta i piloti „Krila Oluje“, kao i piloti borbenih aviona MiG 21, obukli su dresove hrvatske reprezentacije.

„Čast nam je što imamo prigodu pozdraviti i čestitati hrvatskoj reprezentaciji na sjajnom uspjehu i svemu što su pokazali na svjetskom prvenstvu. Zaslužuju naše poštovanje i divljenje i ovo je nakon pozdravnog preleta generalu Anti Gotovini na dočeku u Zadru zasigurno naš najemotivniji let ispunjen velikim srcem i ponosom što u ime pobjedničke Hrvatske vojske Vatrenima možemo uputiti čestitku iz zraka,“ istaknuo je vođa „Krila Oluje“ satnik Darko Belančić.
 

Kako protječe doček pratite ovdje te u programu Nove TV.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene