Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vitković na čelu

Podravka dobila novu, 'kriznu' Upravu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedam mjeseci nakon izbijanja afere Spice, Podravka ima novu Upravu.

Nadzorni odbor na čelu s Ljubom Jurčićem donio je odluku da privremena, takozvana krizna Uprava, ostane na čelu koprivničkog diva. Predsjednik Uprave sljedećih pet godina bit će HSS-ovac Miroslav Vitković, a članovi Uprave Lidija Kljajić, Krunoslav Bešvir, Marin Pucar i Miroslav Repić. Iako su mirovinski fondovi tražili da politika izađe iz Podravke, i na čelno mjesto zasjedne stručna osoba, politika je ipak pobijedila. Lobiranje Josipa Friščića bilo je dovoljno jako da Vitković nastavi voditi Podravku.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i ministri Izbori su sve bliže Plenković otvorio tvornicu tjestenine, poveo i ministre: ''Svatko tko želi raditi, može naći posao'' PR Oglas Podravkin novi vizualni identitet za još jači iskorak na globalnom tržištu


'Ovo je tim za koji smatram da će uspješno ući u ovu drugu fazu razvoja kompanije. Prvo ona je sad stabilizirana, međutim, moramo biti bolji, moramo biti efikasniji,' rekao je Miroslav Vitković, predsjednik Uprave Podravke. 'Nije to stvar pobjede ili ne pobjede, zasigurno dok su izbile afere, bilo je pitanje koga staviti, kako stvoriti uvjete da funkcionira Podravka. I Uprava koja je funkcionirala osam mjeseci pokazala je da to zna, firma je stabilizirana,' rekao je Josip Friščić, predsjednik HSS-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene