Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVE NEGIRAO

Podignuta optužnica protiv bivšeg zastupnika HDZ-a zbog prijetnje novinaru: "Znam gdje živiš..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog kvalificiranog oblika prijetnje, Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv bivšeg saborskog zastupnika HDZ-a i nekadašnjen načelnika Segeta, Vinka Zulima.

Protiv Vinka Zulima podignuta je optužnica zbog prijetnji novinaru Slobodne Dalmacije.

Prema navodima optužnice u kojoj se ne spominju imena, novinar ga je nazvao i pitao je li M.Z., za kojeg se navodi da je zaposlen u Općini, njegov sin. Nekadašnji načelnik općine Seget tada se razbjesnio i rekao novinaru da zna tko je i gdje živi, kao i da ima dvije curice.

Vrijeđao ga je navodno nazivima "đubre četničko, smeće udbaško". Spomenuo je i mogućnost dolaska na adresu na kojoj živi, na što ga je novinar pitao što bi napravio da dođe. Zulim mu je kazao da bi ga poljubio u čelo, navodi se u optužnici, kako prenosi Dalmatinski portal.

Zulim je pred tužiteljstvom opovrgnuo prijetnju. Djecu je, kako se navodi, spominjao kako bi njegova sina ostavili na miru.

Pročitajte i ovo Katarina Peović "njegovi su ga odvukli" Katarina Peović: "HDZ-ovac me napao u pauzi u Saboru, bezumno je urlao da su moji preci koljači"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potraga za napadačem Drama u susjedstvu: Otkriveno što se zaista krije iza vijesti o kalašnjikovu na tržnici

Ustvrdio je i da ga je novinar vrijeđao i nazivao kriminalcem.

Na kraju je, kako tvrdi, htio sve sve okrenuti na šalu i bio spreman sastati s novinarom, zagrliti ga i poljubiti.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene