U Splitu je pod automobil stavljena bomba koja je eksplodirala nešto poslije ponoći u petak. U eksploziji je oštećeno više vozila, a jedna je osoba zatražila i liječničku pomoć.

Galerija


U ulici Table u Splitu nešto poslije ponoći u petak dogodila se eksplozija.

Vezani članci Policija - Ilustracija - 3 U Gornjoj Stubici bacio ručnu bombu na obiteljsku kuću, oštećene i susjedne dvije U Splitu u eksploziji oštećen automobil - 2 Splićanin pod čiji je automobil postavljena bomba u šoku: ''Ne znam zašto, ni s kim nemam problema''

Pod automobil marke Mercedes postavljena je eksplozivna naprava, a eksplozija je u 0:55 oštetila još pet parkiranih vozila, izvijestila je splitska policija. Liječničku pomoć zatražio je 38-godišnji muškarac kojega su pregledali liječnici Hitne medicinske pomoći i ustanovili da nije ozlijeđen.

Kako navodi Slobodna Dalmacija, riječ je o starom znancu policije, koji je bio sudionik ranijih obračuna u splitskom kriminalnim krugovima, pri čemu je jednom završio u medijima i kao žrtva premlaćivanja.

Policija je osigurala mjesto događaja i obavlja očevid. O događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo, a u tijeku je kriminalističko istraživanje.