Zoran Milanović (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Zoran Milanović (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto:Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednički kandidat SDP-a u subotu predstavlja svpj program, a u ponoć s radom počinje njegova web stranica. Zasad je na njoj samo sat koji odbrojava.


Zoran Milanović u službeni dio predsjedničke kampanje ulazi u subotu u zagrebačkoj Tvornici.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL) HDZ i Grabar-Kitarović oglasili se o napadima Milanovića i Škore: "Nervozni su, prijete. Kažem - oba će pasti" Zoran Milanović u Sinju (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 9 Milanović uzvratio Grabar-Kitarović: "U Kninu nisam bio, kao ni ona, ali bar ne lažem okolo i ne pričam bajke"

Njegova službena web stranica profunkcionirat će ranije - već u ponoć. Zove se normalno.hr., a na njoj se trenutno odbrojava koliko je vremena preostalo do puštanja u rad. 

Kako piše Jutarnji, "Normalno" je glavni slogan kampanje, a nakon odbrojavanja po cijeloj Hrvatskoj osvanut će bilboardi na kojima će biti ispisane poruke kojima će Zoran Milanović nastojati doprijeti do birača. Primjer jedne takve poruke je, Jutarnji doznaje, "Normalno, zauzmi stav, a ne ogradu Bijele kuće", a u potpisu Zoran Milanović, predsjednik s karakterom.