Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U utorak sjednica Predsjedništva HDZ-a

Kadrovska križaljka pri kraju, u srijedu će tražiti povjerenje Vladi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U popodnevnim satima u središnjicu HDZ-a vratio se mandatar hrvatske Vlade Andrej Plenković i dao izjavu za Dnevnik Nove TV.

Na pitanje je li pri kraju s kadrovskom križaljkom mandatar hrvatske Vlade Andrej Plenković je kazao da je, no nije želio otkriti koje su pozicije još ostale otvorene.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u

'Sutra ćemo vam sve kazati', kratko je poručio.

Za sutra poslije podne, kako je i najavio, planira sazvati sjednicu Predsjedništva HDZ-a i potom u srijedu u Saboru tražiti povjerenje.

'To je intencija, da u srijedu bude rasprava o povjerenju budućoj hrvatskoj Vladi'.

Na pitanje je li se tehnička Vlada, (koja je danas, na telefonskoj sjednici, usvojila stajališta RH za sastanak Europskog vijeća koji će se održati 20. i 21. listopada u Bruxellesu i dogovorila pregovaračke pozicije) i s njim oko toga usuglasila Plenković je rekao: 'U toku sam sa sadržajem, dnevnim redom i ključnim točkama Europskog vijeća. Bio sam prošli tjedan u Bruxellesu'. 

Najavio je kako će na summit u Bruxelles kao premijer. 'U slučaju da se sve odvije prema planu'.

 

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene