Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srdačan susret

Plenković otkrio što mu je Juncker radio iza leđa: "On je takav – žovijalan i simpatičan..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenković osvrnuo se na nedavni neobičan susret sa Jean-Claudeom Junckerom.

U jeku seks-skandala u Europskom parlamentu, novinari su pitali premijera Andreja Plenkovića smatra li nedavni neočekivani čin šefa Europske komisije Jean-Claudea Junckera – uznemiravanjem. Podsjetimo, Juncker je nedavno „srdačno pozdravio“ Plenkovića u Bruxellesu prišavši mu iza leđa i poslavši mu poljubac rukom.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Ilustracija Analiza Gabrijele Kišiček Stručnjakinja o govoru Andreja Plenkovića: "To je bilo glumljeno samopouzdanje, to je daleko od trijumfa i proslave"

„Čovjek me povukao za sako. Da demistificiramo to. Već sam rekao dakle, Jean-Claude Juncker doajen je europskih institucija, jedini koji pamti ugovor iz Maastrichta i tada kao predsjednik luksemburške vlade, žovijalan je, simpatičan i to je neki njegov način da malo svud tu ozračje gdje stalno rješavate probleme učini relaksiranijim.

Inače, izraz 'žovijalan', za one koji ne poznaju francuski jezik, na hrvatskom znači –veseo, šaljiv, bezbrižan, raspoložen.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene