Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krenulo kriminalističko istraživanje

Otkriveno zašto je izbio požar u obiteljskoj kući u Svetoj Klari, u kojem je gotovo stradala 81-godišnjakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je u srijedu u poslijepodnevnim satima u Svetoj Klari buknuo požar u obiteljskoj kući, a jedna je osoba prevezena u bolnicu zbog udisanja dima, otkriven je i uzrok požara – namjerni palež!

U srijedu 24. 4. oko 18.:40 u Novom Zagrebu nepoznati je počinitelj došao do obiteljske kuće u vlasništvu 59-godišnjaka, otvorio zaključana kućna vrata i ušao u jednu od prostorija te namjerno izazvao požar. Nakon što je podmetnuo vatru, počinitelj se udaljio iz kuće.

Pročitajte i ovo Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!" Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa"

Za to vrijeme u kući je bila 81-godišnja majka vlasnika koja je uspjela na vrijeme pobjeći iz kuće. Požar su ugasili vatrogasci, a nesretnoj ženi je pružena liječnička pomoć u Klinici za plućne bolesti „Jordanovac.“

Policija je došla do saznanja o mogućem počinitelju, kojeg su doveli u službene prostorije i započeto je kriminalističko istraživanje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene