Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upozoravali ga

Pijan urlao na svog psa do mjere da su intervenirali i policajci: Napao ih pa završio iza rešetaka

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je pijan vikao na svog psa do mjere da su ga čuli i policajci u blizini. Kada su mu prišli, pokušao ih je napasti oštrim predmetom što je rezultiralo privođenjem u policijsku postaju.

U Istarskoj ulici u Labinu je vidno pijani muškarac držao oštri predmet u ruci i vikao na 22-godišnjakinju te 22-godišnjaka, koji su ga prethodno upozorili da ne viče na svog psa.

Policajci su se zatekli nedaleko od mjesta na kojem je vikao su nedaleko mjesta događaja. Oglušio se na zapovijedi i upozorenja policijskih službenika te je oštri predmet usmjerio prema policajcu i htio ga ozlijediti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna STIGLA IH PRAVDA Drski dvojac provalio u kuću i ukrao oružje: Jedan od njih nije zaustavio samo na tome

"Radi odbijanja napada na sebe i sprječavanja ozljeđivanja, policijski službenici su oduzeli oštri predmet te su muškarca uz uporabu sredstava prisile priveli u prostorije policijske postaje gdje se nad njim provodi kriminalističko istraživanje. U događaju nitko nije ozlijeđen", izvijestila je PU istarska.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene