Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STIGLA IH PRAVDA

Drski dvojac provalio u kuću i ukrao oružje: Jedan od njih nije zaustavio samo na tome

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su obojica privedena zbog provale i krađe lovačkog oružja, jedan je provalnik u šibenskoj postaji napao policajca i oštetio opremu za snimanje, zbog čega je uz tešku krađu prijavljen i zbog prisile prema službenoj osobi i oštećenja tuđe stvari.

Šibensko-kninska policija u četvrtak je objavila kako je dovršila kriminalističku istragu nad 35-godišnjakom i 38-godišnjakom.

Osumnjičeni su da su sredinom rujna, zajedno s ranije prijavljenim 48-godišnjakom, provalili u obiteljsku kuću 64-godišnjaka te ukrali lovačko oružje i streljivo.

Prilikom ispitivanja zbog drugih kaznenih djela za koja se sumnjiči, 38-godišnjak je napao policajca te oštetio opremu za snimanje, čime ga je spriječio u obavljanju službene policijske radnje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POKRENUTA ISTRAGA DORH detaljno opisao kako je djelatnik šibenske bolnice ukrao gotovo 2,3 milijuna kuna

Pročitajte i ovo Ilustracija VELIKA KRAĐA U DUBROVNIKU Rođakinji upali u kuću i ispraznili sef: Njoj su ukrali ogrlice od safira, smaragda i rubina, a mužu više od milijun kuna

Obojica provalnika su uz kaznenu prijavu zbog teške krađe provaljivanjem te prisile prema službenoj osobi i oštećenja tuđe stvari predani pritvorskom nadzorniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene