Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije ručka

Pijan radio dar-mar po kafiću jer ga nisu htjeli poslužiti: Kaos je nastao kad su stigli policajci

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Pijani 37-godišnjak u srijedu u 11:40 radio je nered po kafiću u centru Slavonskog Broda pošto ga djelatnica nije željela poslužiti pićem zbog toga što je bio vidno alkoholiziran.

37-godišnji muškarac vikao je i galamio, a zatim i srušio okićeni bor u kafiću u Slavonskom Brodu, a po dolasku policije vrijeđao je i omalovažavao policijske službenike te im pokušao pobjeći.

Policajci su ga uspjeli spriječiti u bijegu, a kako je pružao aktivan otpor prema policajcima, nad njim su primijenjena sredstva prisile te su ga priveli u policijsku postaju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Progovorio i pilot Lolita Express - mračna tajna koja povezuje Clintona, Trumpa i Eipsteina: Žrtve otkrile detalje paklenog aviona i kreveta na kojem su ispunjavale bolesne fantazije bogataša

Alkotestom je u organizmu 37-godišnjaka izmjereno 1,60 promila, a zbog rastrojenog stanja u kojem se nalazio pružena mu je liječnička pomoć te je prevezen i zadržan u bolnici u Slavonskom Brodu na daljnjem liječenju.

Policijski službenici protiv 37-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene