Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veselica u Picoku

Pevecovi tulumarili pred očima otpuštenih radnika?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravko i Višnja Pevec odlično su se u subotu zabavljali na Makedonskoj večeri u đurđevačkom hotelu Picok, koji je također završio u stečaju kao dio posrnule grupe Pevec.

Večer makedonske kuhinje, čiju je organizaciju dogovorila Višnja Pevec prije stečaja hotela, očito je bio izazov kojem Pevecovi nisu mogli odoljeti. Naime, Jutarnji list piše kako su nakon večere, Zdravko i Višnja dali sebi oduška te su plesali i dobro se zabavljali, i to pred radnicima hotela koji su zbog stečaja dobili izvanredne otkaze ugovora o radu. No, prema pisanju Jutarnjeg, ipak ih je uznemirila prisutnost fotoreportera.

Pročitajte i ovo Vanja Gjorčevska nema je od ponedjeljka Ovo je Vanja (14), nestala je na putu do škole, traže je cijela regija i Interpol: "Zaista mislim da je oteta!" Slika nije dostupna Dežuraju i čuvaju robu Radnici gladuju, a Pevecovih i dalje nema

Kad su uočili da su njihovi veseli trenuci ovjekovječeni objektivom fotoaparata, Zdravko Pevec krenuo je u lov za fotoreporterom, kojemu je prijetio policijom. Kako ga nije mogao uloviti, vratio se supruzi, s kojom se potom ulovio u makedonsko kolo. Od radnika, koji već četiri mjeseca nisu dobili plaću, Jutarnji doznaje da su Zdravko i Višnja Novu godinu dočekali u hotelu te feštali do sedam ujutro. Višnja je plesala na stolu i pjevala, a nakon lude veselice Pevecovi su čak i prespavali u hotelu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene