Kako doznaje Dnevnik Nove TV, od katarskog emira poklon su dobili i premijer Andrej Plenković te predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.

Galerija


Povjerenstvo za odlučivanja o sukobu interesa otvorilo je predmet vezan uz objavu saborskog zastupnika Ivana Pernara. Pernar je na Facebook profilu objavio fotografiju skupocjenog sata za koji tvrdi da je poklon katarskog emira koji je prošli tjedan posjetio Hrvatsku.

Vezani članci Ivan Pernar (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Pernar potvrdio da ide u utrku za Pantovčak: ''Lažna je dilema Kolinda ili Milanović'' Aleksandra Bukovčan (Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL) Bivša pornozvijezda u akciji prikupljanja članova za novu Pernarovu stranku: "Slobodno se javite"

Nakon prikupljanja potrebnih podataka, donijet će odluku o pokretanju ili nepokretanju postupka protiv Pernara.

 

Kako doznaje Dnevnik Nove TV, od katarskog emira poklon je dobio i premijer Andrej Plenković. Radi se o skulpturi koja će se evidentirati u Vladinom arhivu i ostati u Banskim dvorima.

Skulpturu, koja prikazuje pticu, dobila je i predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović, odgovorili su nam iz njezina Ureda.

Evo kako poklon Pernaru komentira predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić."Pa nije on primio, on je samo otvorio kuvertu, i sad pita nadležne institucije, a to je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa, što po zakonu smije s time raditi. Ako se ne varam, ako je vrijednost više od 500 kuna, automatski bi išao Republici Hrvatskoj", rekao je Sinčić. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr