Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bizarna pojava

Slavili godišnjicu braka, a onda im je krstarenje obilježio posjet liječniku: "Supruga je prvo mislila da je to zato što sam nosio nove sandale"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Krstarenje koje je bilo proslava 35. godišnjice braka za Blakea je završilo bizarno. Njihovo su putovanje obilježili pauci.

Colin Blake sa svojom je suprugom bio na krstarenju na jugu Francuske u Marseilleu povodom 35. godišnjice braka kada mu je odjednom natekao nožni prst.

Odmah idući dan posjetio je liječnika koji je bio na kruzeru, a ono što je saznao nikako nije očekivao.

Neotrovni vučji pauk, koji je česta pojava u francuskom lučkom gradu nakon što je dopremljen na teretnim brodovima, ugrizao ga je i položio jajašca u njegov prst.

Pročitajte i ovo Vlak iskočio iz tračnica - 3 u Dugom Selu FOTO Detalji izlijetanja vlaka iz tračnica: Zahvaljujući prisebnosti i hrabrosti jednog čovjeka izbjegnuta je katastrofa

"Moja supruga prvo je mislila da je to zato što sam nosio nove sandale i trljale su mi palac, pa da je zbog toga crven", rekao je Blake, prenosi Sky News.

Liječnik mu je otvorio prst i potom su se paukova jaja izlila. Nakon krstarenja Blakeu su liječnici u Velikoj Britaniji prepisali antibiotike.

Najveće iznenađenje uslijedilo je četiri tjedna kasnije kada je ponovno posjetio liječnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jesu li liste čekanja liste umiranja? Imaju rak, no novi šok tek slijedi: "Na terapiju se čeka i do pet mjeseci, pa odustaju od liječenja. Neki su umrli dok su čekali prvi pregled"

Tada su otkrili da se jedan od paukova izlegao te mu je zapeo ispod kože.

"Liječnici vjeruju da je pokušao izići van tako da je jeo prst", rekao je Blake. Liječnici su ga pitali želi li zadržati mrtvog pauka za uspomenu, ali nije pristao na to.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene