Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbori 2016

Pokrenite aplikaciju Gdje sam 2016. i doznajte koja vam je stranka najbliža

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Web aplikacija Gdje sam 2016 donijet će vam odgovor - koja vam je politička stranka najbliža, bez obzira djeluje li samostalno ili u koaliciji. Vi samo trebate odgovoriti na nekoliko pitanja. Odgovor će vam se ili svidjeti - ili će vas možda iznenaditi.

Nakon što je na tisuće ljudi prošle godine koristilo web aplikaciju Gdje sam 2015. i za ove parlamentarne izbore donosimo vam jedinstvenu aplikaciju u Hrvatskoj - Gdje sam 2016.

Odvojite svega par minuta i odgovorite na nekoliko pitanja, a rezultat će vam pokazati koja vam je politička stranka ili koalicija najbliža. Svoj rezultat možete, ako to želite, podijeliti i s prijateljima na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Najveća parking aplikacija u Europi Hakeri ukrali podatke tisuća korisnika aplikacije za parkiranje, među njima bi moglo biti i Hrvata Andrej Plenković Biografija predsjednika HDZ-a Tko je Andrej Plenković? Oborio je rekord Ive Sanadera i promijenio 30 ministara, a fotelja mu se trese zbog jednog čovjeka

OVDJE POKRENI APLIKACIJU!

Evo kako sudjelovati:

• ovisno slažete li se ili ne s ponuđenom tvrdnjom pomičete kursor lijevo ili desno

• broj 1 označava: U POTPUNOSTI SE NE SLAŽEM, a broj 10: U POTPUNOSTI SE SLAŽEM. A kursor možete pozicionirati i na bilo koji broj između.

• klikom i povlačenjem na web aplikaciji lijevo ili desno možete prolaziti kroz pitanja

• na kraju dobijete rezultat koji vam pokaže koja vam je politička stranka ili koalicija najbliža

• klikom na pojedinu stranku možete točno usporediti svoje odgovore s onima pojedine stranke

• ne zaboravite podijeliti web aplikaciju s prijateljima putem Facebooka, Twittera, Google+, LinkedIna ili Whatsappa. Važno je naglasiti da vaši prijatelji neće vidjeti vaš rezultat.

• Ako želite iznova isprobati web aplikaciju na izborniku u gornjem lijevom kutu odaberite opciju 'Pokreni ponovo'.

A kako je došlo do vašeg rezultata?

U sklopu web aplikacije Gdje sam 2016. Nova TV je uputila poziv kandidatima na izborima da sudjeluju u web aplikaciji odgovaranjem na tvrdnje koje pokrivaju relevantne teme koje se tiču svakog građanina Hrvatske. A potom građani odgovaraju na te iste tvrdnje i na kraju dobiju finalan rezultat i uvid koja im je stranka najbliža po njihovim odgovorima.

Napomena: Rezultat nije preporuka niti bilo kakva vrsta naputka kako treba glasovati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene