Obavijesti Video Pretražite Navigacija
600 km u danu

JEDAN DAN S BANDIĆEM 'Ne da je Superman, nego i Batman i Superman u jednoj osobi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa Dnevnika Nove TV provela je jedan dan s Milanom Bandićem i to u Podravini.

Više od 600 kilometara - toliko Milan Bandić u društvu stranačkih i koalicijskih partnera prijeđe u samo jednom danu kampanje. Naša ekipa provela je cijeli dan s njim u Podravini i provjerila kako izgleda susret s potencijalnim biračima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potpuno drugačija DAN U KAMPANJI S SDP-OM Zavirili smo tamo gdje kamere i nisu uobičajene Slika nije dostupna Domoljubna koalicija 'Moj život je sad ovo! Ova kampanja, stranka, moj život je pobjeda!'

Na bjelovarskoj je tržnici Milan Bandić zastao sa svima. Netko je tražio zajedničku fotografiju. Netko poljubac u gužvi. Na svakom štandu mogući je glas više. Stranački i koalicijski partneri Bandića prate u stopu.

'Svugdje će doći, ostat će 5,10 minuta, ali će doći', kaže prof.dr. Žarko Žvorc.

OD SELA DO SELA Svakog dana nositelji i drugi s lista prepješače i po 20 kilometara

'Ne da je Superman, nego i Batman i Superman u jednoj osobi', kaže njegov stranački kolega Marijan Tomurad.

Sljedeća stanica bila je obližnja industrijska zona. Na život u vozilu - navikli su. No, u putujućem uredu - nema vremena za odmor. 'Treba zasukat rukave i bit poslovođa Hrvatske, kao grada Zagreba - sve ostalo je šminka. Ja sam putujući PR', poručuje Bandić.

Dok kampanja traje - uvjerava - bit će na godišnjem odmoru. U dva tjedna kani obići Hrvatsku i BiH. Više od 600 kilometara prešli su u samo jednom danu. Na tom putu Bandića prate i milijunske USKOK-ove istrage, zbog načina na koji vodi metropolu. Ali i zbog donacija s prošlih izbora.

'Mi smo u poziciji da biramo između kuge i kolere'

'Ne samo transparentna, nego i najskromnija od svih. Mi ćemo potrošiti oko milijun kuna. Nije vrijeme za razbacivanje novaca', priča Bandić o tome kakva će biti kampanja.

U dobar izborni rezultat - ne dvoji. Uvjeren da se nova Vlada neće moći sastaviti bez njih.

Na podravskoj turneji dočekala ih je pjesma tamburaša. Bandić je zapjevao, ali je htio čuti i tuđe probleme. Nakon kratkog predaha - otišao je i na nogometnu utakmicu na kojoj mu je omiljeni klub iz Maksimira pobijedio.

ZEMLJU OBILAZE U RABLJENOM AUTOMOBILU Proveli smo jedan dan u kampanji sa Živim zidom

Onaj politički rezultat još je neizvjestan. Nakon pića otišao je ponovno među ljude. U večernjim satima posjetio je Petrinju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene