Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koalicija 'Uspješna Hrvatska'

'Mi smo u poziciji da biramo između kuge i kolere'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši predsjednik države, bivši prvi potpredsjednik vlade, bivša premijerka i bivši ministar financija. Iskusni političari, u prošlosti nerijetko u sukobu, a danas ujedinjeni oko pridobivanja povjerenja građana na ovim izborima.

Proveli smo dan u kampanji za parlamentarne izbore 2015. s koalicijom Uspješna Hrvatska. Letci i sitni darovi neizostavan su dio kampanje. Razgovori s građanima nastavljeni su na tržnici. U 11 sati, predizborni skup s predstavljanjem kandidata u četiri izborne jedinice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ANALIZA APLIKACIJE 'GDJE SAM 2015.' Pokazuju li ovi stavovi da bi oni nakon izbora mogli svatko na svoju stranu Slika nije dostupna Domoljubna koalicija 'Moj život je sad ovo! Ova kampanja, stranka, moj život je pobjeda!'

Pohvalili su se najgledanijim antispotom ove izborne kampanje. A zatim prešli na ozbiljne poruke. 'Želim pravedno društvo u kojem se zakoni neće zloupotrebljavati. U kojem će pravosuđe zaista imati onaj povez oko očiju koji simbolizira nepristranost', rekao je Ivo Josipović.

Čačić i Josipović: Očekujemo pet do 10 mandata u Saboru

Ova koalicija spojila je četvero bivših predstavnika vlasti. Jadranka Kosor dan je provela u svojoj izbornoj jedinici. Slavko Linić poručuje - nesuglasica nema jer ih sve spaja ista borba. 'Za rafineriju i za hidroelektrane, za istarski ipsilon, za prugu Rijeka Zagreb europska granica, i naravno za naše bolnice, sveučilišta', kazao je Linić.

Za kraj dana - Bednja - jedna od utvrda Reformista. Ispred vatrogasnog doma kesteni, kuhano vino i pjesma. U tijesnoj utrci, svaki glas i osvojeni mandat bit će bitan, poručuje Čačić.

'Mi u suštini kao i obično smo u poziciji da biramo između kuge i kolere, mi nemamo snagu da formiramo vladu, ono što mi imamo da odavde iz ove regije damo tri čovjeka koja će štiti naše interese', kaže Čačić. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene