Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strahote potresa

Par iz Vukovara gladuje na Haitiju, uzalud im novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među osmero hrvatskih državljana na Haitiju, nalaze se i Milan i Aleksandra Kljajić, bračni par iz Vukovara i oboje rade za misiju UN-a.

Roditeljima su se javili sat vremena nakon potresa, da su živi i neozlijeđeni, no nakon toga, svaka je veza Haitija sa svijetom prekinuta. Bit će ovo duga noć za njihove najmilije. Poziv sina s Haitija, Milan očekuje cijeli dan, no pozivi su to zabrinute rodbine i prijatelja. Sin Milan i snaha Aleksandra javili su se roditeljima sat vremena nakon potresa.

Pročitajte i ovo Potres na Tajvanu Iznad 6,0 prema Richteru Nema mira: Niz snažnih potresa i podrhtavanja pogodilo Tajvan Potres u blizini Rijeke Magnitude 3,1 Potres u blizini Rijeke: "Izuzetno jak i glasan zvuk. Kao da je nešto eksplodiralo"

>> Nakon potresa Haiti u kaosu, moguće stotine tisuća žrtava

U vrijeme potresa bili su u UN-ovom kampu i srećom, jer dio grada u kojem žive, potpuno je razrušen. 'Sada su u kampu, ne daju im da odu do te zgrade da vide je li čitava', priča Milan Kljajić. Milan i Aleksandra Kljajić, tridesetogodišnjaci iz Vukovara, u Haiti su se preselili prije četiri godine. Ovdje su ostali bez posla, a u otočnoj državici zaposlili su se u misiji UN-a. Milan je električar, Aleksandra tajnica.

Otac Milan kaže kako mu je sin još jučer rekao kako bi htio ostati na Haitiju još godinu dana te da bi se tek tada on i Aleksandra vratili u Hrvatsku. Za ocem je neprospavana noć, majka je na tabletama za smirenje. Djeca su im trebala doći u posjet krajem siječnja, a tome se posjetu otac Milan još uvijek nada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene