Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neželjen gost progmizao je u četvrtak Odjelom ginekologije Kliničkoga bolničkog centra Osijek i izazvao pomutnju.


Jedna je medicinske sestra isprva mislila da se radi o otrovnici riđovki pa su na noge dignuti i liječnici. Pokazalo se ipak da se u prizemlju našla bezopasna bjelouška. Liječnik Zlatko Topolovec ubrzo ju je uhvatio i iznio van, natrag u prirodu, piše Večernji list.

Vezani članci Ravnatelj vinkovačke bolnice Krunoslav Šporčić U Vinkovcima hospitalizirana dva pacijenta sa simptomima koronavirusa Liječnici se vraćaju u Slavoniju (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Slavonija postigla značajan uspjeh: Zaustavljen odlazak liječnika iz Hrvatske

>> U proljeće se javlja opasnost od zmija, kako reagirati?

'Nije bilo nikakve dramatične situacije, nitko nije doveden u opasnost. Radilo se o malenoj zmijici, nije ništa strašno', kazao je dr. Branko Šegec, pomoćnik ravnatelja osječkog KBC-a, dodajući kako je imao istu situaciju lani u vlastitoj kući.

Zmija, kazao je, nije ubijena, nego je vraćena u prirodno stanište, uz Dravu izvan bolnice.

'Obavljena je deratizacija, a 'pročešljat' ćemo i dvorište da vidimo ima li ih još u blizini. Bolnica je smještena uz Dravu, gdje one obitavaju, nije to ništa neobično. Vjerojatno su i ove promjene vremena utjecale na njezino kretanje', kazao je dr. Šegec. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.