Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sestra mislila da je riđovka

Panika u Osijeku: Zmija gmizala odjelom ginekologije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neželjen gost progmizao je u četvrtak Odjelom ginekologije Kliničkoga bolničkog centra Osijek i izazvao pomutnju.

Jedna je medicinske sestra isprva mislila da se radi o otrovnici riđovki pa su na noge dignuti i liječnici. Pokazalo se ipak da se u prizemlju našla bezopasna bjelouška. Liječnik Zlatko Topolovec ubrzo ju je uhvatio i iznio van, natrag u prirodu, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Nakon šest mjeseci Zločin koji je potresao Hrvatsku: Policajac optužen za ubojstvo djevojke službenim pištoljem Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku

>> U proljeće se javlja opasnost od zmija, kako reagirati?

'Nije bilo nikakve dramatične situacije, nitko nije doveden u opasnost. Radilo se o malenoj zmijici, nije ništa strašno', kazao je dr. Branko Šegec, pomoćnik ravnatelja osječkog KBC-a, dodajući kako je imao istu situaciju lani u vlastitoj kući.

Zmija, kazao je, nije ubijena, nego je vraćena u prirodno stanište, uz Dravu izvan bolnice.

'Obavljena je deratizacija, a 'pročešljat' ćemo i dvorište da vidimo ima li ih još u blizini. Bolnica je smještena uz Dravu, gdje one obitavaju, nije to ništa neobično. Vjerojatno su i ove promjene vremena utjecale na njezino kretanje', kazao je dr. Šegec. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene