Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeno devet članova

Akcija USKOK-a: Otkriveni detalji o vođi narkobande - jedno je svojevrsno iznenađenje

Aktualno Galerija Ivan Kaštelan - 1 Ivan Kaštelan - 1 Foto: DNEVNIK.hr Ivan Kaštelan - 2 Ivan Kaštelan - 2 Foto: DNEVNIK.hr Ivan Kaštelan - 3 Ivan Kaštelan - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ivan Kaštelan - 4 Galerija 1/4 >>
Članovi dalmatinske narkobande privedeni su u utorak pred istražnog suca, a reporter Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan donosi nove detalje.

Nakon što su članovi narkobande uhićeni i odvedeni pred istražnog suca u Splitu, reporter Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan doznao je nove detalje o vodstvu zločinačke organizacije.

Vođa je, kako se doznaje, nezaposleni muškarac mlađi od 40 godina što je svojevrsno iznenađenje jer se u javnosti njegovo ime dosad nije pojavljivalo u vijestima iz crne kronike.

Interventni policajci jutros rano upali su mu u obiteljsku kuću na Čiovu i uhitili ga. Njega, kao i ostalu osmoricu uhićenih muškaraca čeka ispitivanje u splitskom USKOK-u koje bi trebalo biti dovršeno do srijede ujutro.

Pročitajte i ovo Uhićenje Razbijeno zločinačko udruženje VIDEO Policija objavila snimku: Pogledajte kako je izgledala akcija u kojoj je pao i poznati poduzetnik

Nakon ispitivanja, izvjesno je da će im odrediti jednomjesečni istražni zatvor zbog sumnji u zločinačko udruživanje, mada njihovi odvjetnici očekuju drugačije.

U pitanju je skupina osumnjičena za trgovinu veće količine droge, a koja broji 16 osoba koji su uhićeni u više gradova od Splita do Zadra. Neki od njih već su u splitskom zatvoru ili za nekoliko ih policija još uvijek traga.

Pročitajte i ovo Zatvor u Zadru, Josip Čubelić stari policijski znanac Krvavi obračun u zatvoru: Napad nožem na poznatog zatvorenika, oglasilo se i Ministarstvo

USKOK ih sumnjiči da su kontrolirali velik dio tržišta drogom u Dalmaciji, konkretno da su prokrijumčarili 30 kilograma kokaina, ali i na desetke kilograma druge droge. Pritom su zaradili najmanje milijun eura.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Aktualno Osumnjičeni za ubojstvo malene Danke napokon progovorio i sve šokirao Danka Ilić, privođenje osumnjičenih Danka Ilić, privođenje osumnjičenih Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Facebook Srđana Jankovića dovode na sud Srđana Jankovića dovode na sud Foto: Informer/Screenshot Danka Ilić Danka Ilić Foto: DNEVNIK.hr +0 Danka Ilić Svijet Osumnjičeni za ubojstvo malene Danke napokon progovorio i sve šokirao 1/4 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene