Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzorci testirani u Zagrebu

Stigli rezultati testiranja: Pacijent iz splitskog KBC-a negativan na koronavirus

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pacijent splitskog KBC-a čiji su uzorci poslani na analizu u zagrebačku Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević negativni su na koronavirus.

Uzorci osobe koja je u splitski KBC primljena zbog sumnje na moguću zarazu koronavirusom negativni su na tu bolest, potvrdila je za DNEVNIK.hr Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević u Zagrebu, gdje su nalazi i obrađeni.

Pročitajte i ovo Pelješki most - 3 TEŠKO STANJE U DALMACIJI Razmišlja se o obaveznom cijepljenju dijela građana, Beroš objavio veliku promjenu: ''Priznavat ćemo i antigenske testove, ali..." Ivo Ivić Pritisak na bolnicu ne popušta Šef splitske infektologije upozorio na ozbiljnu situaciju: ''Nikad nije bilo toliko ljudi na respiratoru. Imamo rijeku necijepljenih staraca''

Podsjetimo, jedna je osoba u ponedjeljak primljena na odjel Klinike za infektologiju na Križinama u Splitu. Brisovi grla i ždrijela poslani su na analizu u Zagreb, a s obzirom na to da su nalazi negativni na koronavirus, osoba bi trebala biti puštena na kućnu njegu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene