Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hoće li oboriti rekord?

Ozljani peku štrudlu za Guinnessa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na turističkom događanju "Zlatna kap", što će se održati 5. i 6. rujna u Ozlju i Jaškovu, ispeći će se najduža štrudla na svijetu od više od 1300 metara te će tako oboriti Guinnessov rekord, izvijestili su u subotu ured gradonačelnice Ozlja i Turistička zajednica toga grada.

Grad Ozalj i njegova turistička zajednica organizirali su u subotu druženje sa Zagrepčanima na Trgu Petrice Kerempuha - gornji plato tržnice Dolac- na terasi cafea Potepuh, gdje su predstavili turističko događanje "Zlatna kap" na kojemu se spremaju oboriti i Guinnessov rekord.

Pročitajte i ovo Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu Ilustracija Afera suhi led Predao se poduzetnik osuđen s Bandićevim suradnikom za milijunsku štetu: Morat će vratiti stotinjak nekretnina

Druženje je priređeno u okviru predstavljanja pred i posezonske (PPS) destinacije "Zeleno srce Hrvatske - Karlovac, Ozalj, Ribnik" kojemu je, uz ozaljsku gradonačelnicu Gordanu Lipšinić, bio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Tamburaši pomaknuli granice i oborili rekord: Evo što su snimili u 24h!

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić najavio je da će se grad Zagreb aktivno uključiti u pripremu i promociju svih manifestacija koje grad Ozalj i njegovi marljivi ljudi pripremaju u svrhu promocije i boljitka svojeg kraja". Pozvao je ozaljsku gradonačelnicu u službeni posjet kako bi razgovarali o oblicima suradnje, te obećao da ću svakako doći na obaranje Guinnessova rekorda 6. rujna u Jaškovo.

"Zahvaljujem gradonačelniku Bandiću na potpori i pozivam ga, kao i sve Zagrepčane da nam se 5. i 6. rujna pridruže u Ozlju i Jaškovu na manifestaciji Zlatna kap", rekla je gradonačelnica Lipšinić dodavši kako su Ozalj i Jaškovo udaljeni samo 50-ak kilometara od Zagreba. Istaknula je kako će domaćini rado ugostiti Zagrepčane u svojim vinskim podrumima, na seoskim domaćinstvima i naravno, Starome gradu Ozlju.

Na programu "Zlatne kapi" su i Dani otvorenih bačvi, degustacija i ponude eko proizvoda, stručna predavanja, glazbeni nastupi i umjetničke radionice. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene