Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj strahuje

Ovrhovoditelj se danas ipak nije pojavio kod obitelji Vukić!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovrhovoditelj se, suprotno najavama, danas uopće nije pojavio u kući obitelji Vukić. No, to se može dogoditi već idućih dana što bi moglo rezultirati krajnjim ishodom deložacije. No, obitelj se i dalje ne želi iseliti iz svog doma jer tvrde da su žrtve prijevare.

Naime, u cijeloj se priči prije nekoliko dana pojavila treća osoba, odnosno, nova vlasnica kojoj je kuća prodana još prije 9 mjeseci. Vukićevi se osjećaju izigranima jer je prvi vlasnik još početkom tjedna s njima vodio pregovore o otkupu. Napetost se osjećala i danas, više donosimo u prilogu.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć (Foto: Dnevnik.hr) nije mu bilo spasa Slovenac (67) preminuo na porečkom triatlonu u moru kod Zelene lagune Slika nije dostupna tražili ga četiri dana Tijelo pronađeno u Poreču: Radi se o Slovencu (47) koji je pao s jet-skija

Stube svog doma Višnja je počistila i danas. Iako ovrhovoditelj nije stigao, zebnja je i dalje prisutna. 'Strah me kao i cijelo ovo vrijeme otkad traje ovo s nama. Bojim se, a možda i kad sve skupa prođe, ja ću se još uvijek bojati',m rekla je Višnja Vukić.

Obitelj i dalje s nevjericom gleda ugovor kojim je njihov dom dobio trećeg vlasnika u protekle 4 godine. 'Strah me kao i cijelo ovo vrijeme otkad traje ovo s nama. Bojim se, a možda i kad sve skupa prođe, ja ću se još uvijek bojati', rekla je Tina Vukić Karađole.

>> Drama obitelji Vukić: Slovenac im želi prodati kuću koju je već prodao!

U zadarskom općinskom sudu tvrde da je za njih priča završena uspješno i bez pogreške još prije 20 dana. Kako ističu, sada već bivši vlasnik htio je tek ostvariti pravo na posjed. '2008. godine kupio je predmetnu nekretninu i od tada je on vlasnik. I on s njom od tada može raditi što god želi, odnosno, raspolagati na bilo koji način.Pa i prodati je, kazala je Katarina Zdunić, glasnogovornica Općinskog suda u Zadru.

Novoj vlasnici, slovenskoj državljanki, kuća je prodana još u veljači, a obitelj Vukić tvrdi da je bivši vlasnik još prije nekoliko dana s njima pregovorao o otkupu. 'To je pokušaj prijevare, budući da je isti do neki dan od nas tražio da mu za ovu nekretninu, čiji on nije vlasnik, damo 90 tisuća eura, a istu je već prethodno prodao slovenskoj državljanki za 300 tisuća kuna. Dakle, on je istu nekeretninu htio prodati 2 puta, ispričala je Tina Vukić Karađole. Gospodin Miro smatra da ih je htio prevariti, a možda i ženu koja je kupila kuću.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene