Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Po mnogo višoj cijeni

Drama obitelji Vukić: Slovenac im želi prodati kuću koju je već prodao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavlja se borba obitelji Vukić iz Zadra. Nakon što je cijela Hrvatska svjedočila mučnim prizorima njihova izbacivanja iz kuće koju je kupila jedna slovenska tvrtka, oni sada imaju opciju ponovno je otkupiti, no problem je u tome što je već prodana.

Tvrtka Boškarija gradnja iz Slovenije na dražbi je kupila kuću obitelji Vukić u Zadru za 40.000 eura. Ta tvrtka sada nudi Vukićima da otkupe svoju kuću i to za 90.000 eura. No, to nije jedini problem.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

>> Drama u Zadru: Policija deložirala obitelj, a potom ih vratili zbog proceduralne pogreške

Odvjetnik Zvonimir Hodak, koji je pristao pro bono zastupati obitelj Vukić, otkrio je kako je vlasnik dotične tvrtke, Blaž Sotlar, tu kuću već prodao slovenskoj državljanki Urški Kos za 300.000 kuna. Unatoč tome, on i dalje Vukićima pokušava prodati kuću mnogo većoj cijeni od one po kojoj ju je kupio.

Zanimljivo je i spomenuti kako je za vrijeme deložacije obitelji Vukić 8. studenog Općinski sud u Zadru dopustio predstavniku slovenske tvrtke da promijeni bravu na kući iako je ona već promijenila vlasnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene