Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponosni na rezultat

OVO su novi rekorderi izbora!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovogodišnji lokalni izbori su donijeli i neke nove rekordere, poput Darija Vasilića i Antea Milosa.

Darijo Vasilić jedini je gradonačelnik koji je već u prvome krugu osigurao svoj čak 6. mandat. Građani Krka ukazali su mu golemo povjerenje i dodijelili mu više od 70 posto glasova.

Pročitajte i ovo Kaos na izborima Puno ozlijeđenih VIDEO Totalni kaos na izborima u Turskoj: Obračuni na biralištima, ubijene tri osobe Peđa Grbin Nakon Milanovića Raspada se SDP-ova koalicija, otpale već tri stranke: ''Izgurali su nas''

>> Jedini kandidat bez konkurencije osvojio preko 90 posto glasova

Gradonačelnik Novigrada Anteo Milos može se pak pohvaliti titulom gradonačelnika koji je dobio najveće povjerenje birača. Za njega je glasovalo više od 80 posto njegovih sugrađana.

'Zaista sam ponosan na to jer tijekom brojnih mandata dolazi do različitih situacija na koje ne možete uvijek odgovoriti pozitivno na zahtjeve građana. Zato me ovaj rezultat još više veseli', rekao nam je Darijo Vasilić iz Primorsko-goranskog saveza.

'Ponosni smo na rezultat, cijela stranka je ponosna, drago nam je što su građani prepoznali rad na području grada, prepoznali su trud i rad u korist grada', komentirao je Anteo Milos, inače član IDS-a.

Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene