Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAVA JEDE ZAGREB

Ovo je džungla, a ne metropola: Pogledajte groteskne prizore nadomak MSU-a

Središće, Zagreb
Središće, Zagreb Facebook grupa Središće
Aktualno Galerija Središće, Zagreb Središće, Zagreb Foto: Facebook grupa Središće Klupice pored MSU-a Klupice pored MSU-a Foto: Facebook grupa Središće Obrasla igrališta i parkovi u Zagrebu - 15 Obrasla igrališta i parkovi u Zagrebu - 15 Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX Obrasla igrališta i parkovi u Zagrebu - 6 Obrasla igrališta i parkovi u Zagrebu - 6 Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX +3 Obrasla igrališta i parkovi u Zagrebu - 7 Galerija 1/8 >>
Zagreb se guši u travi. U fotogaleriji pogledajte groteskne prizore grada koji bi trebao biti metropola, ali više izgleda kao džungla.

Zagrepčani su ogorčeni izgledom zapuštenih kvartova koji se ne kose. Izgledu Zagreba ne pomaže to što ni posljedice nevremena još nisu sanirane. Grad Zagreb je obrastao, neki kvartovi su puni smeća, a društvene mreže zatrpane su fotografijama koje prikazuju visoku travu. 

U Facebook grupi Središće objavljene su fotografije snimljene nadomak Muzeja za suvremenu umjetnost gdje se nalazi klupica potpuno obrasla u travu. Prizor izgleda groteskno. Do klupice je stalak za bicikle kojeg je progutala trava. 

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević odgovorio je u utorak na kritike o nepokošenim zelenim površinama, istaknuvši da "trava raste kao luda" zbog gotovo tropske klime ovoga ljeta, a pošto se ekstremni uvjeti očekuju i ubuduće, najavio je dodatna zapošljavanja u Zrinjevcu.

U fotogaleriji pogledajte Zagreb koji se guši u travi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene