Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zadovoljni gosti više troše - to i nije neka tajna. Sve više hotela baš zbog toga turistima nudi sve više sadržaja, od sporta do zabave i sadržaja za djecu. Ključnu ulogu tu pak imaju animatori, mahom mladi ljudi kojima je to sjajan sezonski posao.


Igrali biste odbojku a sami ste? Ne brinite, animatori u hotelu znaju još barem desetak gostiju s istim problemom i naravno spoje ih. Ugodan provod tako je zajamčen.

Vezani članci Turisti u Zadru, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) "Ako ima njih osam, a naruče tri pizze i jednu litru negazirane ili gazirane vode, moramo prijeći preko toga" Ilustracija, turisti u Dubrovniku (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) S turizmom raste i kriminal: Stranci sve češće žrtve, ali i počinitelji

'Imam veliku obitelj. Djevojčicu i dva dječaka i tu zaista imamo što raditi. Sjajno se provodimo', rekao je Yevgen, gost iz Ukrajine. 'Mislim da sjajno rade svoj posao i zanimljivo je jer na odmoru se želiš dobro provesti', rekla je Viktorija iz Ukrajine.

>> Turisti na Trip Advisoru: 'Dubrovačke zidine se jednostavno moraju posjetiti'!

Sve više hotela zapošljava animatore. Većinom su to studenti i svojim su poslom oduševljeni. 'More, sunce, lijepo se provesti, zezati se, popričati još 50 stranih jezika tako da je ovo odlično', rekao je Goran Debogović, animator. Aktivnosti je mnogo.

Najviše sadržaja nudi se najmlađima i upravo je to najvažnije roditeljima. Zbog dobrih se animatora gosti i vraćaju. Zadovoljni su gosti uvijek najbolja reklama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook