Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što ih to peivlači?

OVO gosti jako vole!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadovoljni gosti više troše - to i nije neka tajna. Sve više hotela baš zbog toga turistima nudi sve više sadržaja, od sporta do zabave i sadržaja za djecu. Ključnu ulogu tu pak imaju animatori, mahom mladi ljudi kojima je to sjajan sezonski posao.

Igrali biste odbojku a sami ste? Ne brinite, animatori u hotelu znaju još barem desetak gostiju s istim problemom i naravno spoje ih. Ugodan provod tako je zajamčen.

Pročitajte i ovo Ameriknaci i Hrvatska - 4 Koliko dnevno troše? Naš biser Amerikancima je obožavana destinacija: "Kad im to spomenemo, oni su fascinirani" Letovi - 2 Problem za cjelogodišnji turizam Ima turista, ali nema letova: "Ako već nemamo infrastrukturu za vlakove, onda bismo morali imati avionske linije"

'Imam veliku obitelj. Djevojčicu i dva dječaka i tu zaista imamo što raditi. Sjajno se provodimo', rekao je Yevgen, gost iz Ukrajine. 'Mislim da sjajno rade svoj posao i zanimljivo je jer na odmoru se želiš dobro provesti', rekla je Viktorija iz Ukrajine.

>> Turisti na Trip Advisoru: 'Dubrovačke zidine se jednostavno moraju posjetiti'!

Sve više hotela zapošljava animatore. Većinom su to studenti i svojim su poslom oduševljeni. 'More, sunce, lijepo se provesti, zezati se, popričati još 50 stranih jezika tako da je ovo odlično', rekao je Goran Debogović, animator. Aktivnosti je mnogo.

Najviše sadržaja nudi se najmlađima i upravo je to najvažnije roditeljima. Zbog dobrih se animatora gosti i vraćaju. Zadovoljni su gosti uvijek najbolja reklama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene