Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ludnica u domu

VIDEO Ovako Hrvati tulumare na američkim fakultetima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studentima cijelog svijeta zajedničko je da vole tulumariti. Upravo to je ujedinilo studente cijelog svijeta na jednom američkom sveučilištu. Među njima su 'hrvatske snage'.

Snimke (koje se mogu objaviti) s tuluma po studentskim domovima u Hrvatskoj nam šaljite na moj.report@novatv.hr uz naznaku: Ovako mi tulumarimo!

Pročitajte i ovo Zumba maraton u Splitu - 2 Maraton zumbe Ljuljale se Prokurative: Profesionalcima su se pridružili i slučajni prolaznici - ''Za ovo trebaju samo dobra volja i energija'' Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca

Od kolijevke do groba najljepše je studentsko doba, parafrazirali bi mnogi poznatu izreku, a upravo to potvrđuje i video objavljen jučer na YouTubeu. Prizori razuzdanih studentskih tuluma česti su u mnogim američkim filmovima, a čini se i na onim amaterskima.

Studentski tulumi

Među razularenim studentima koji su se proveselili na hodnicima studentskog doma bilo je i Hrvata na studiju u SAD-u i Kanadi.

U Kanadi smo kontaktirali mladog studenta Andru Crnčića koji se i nalazi na ovoj snimci: 'Na youtube-u smo vidjeli videa i rekli zašto ne bi i mi dečki iz doma nešto slično napravili, imali sastanak i složili se da ćemo napravit nesto takvo navečer i skupili se lijepo svi u hodniku u kostimima, pustili muziku, a ostalo se može vidjeti na videu'

>> Kad rođendanski tulum izmakne kontroli...

Možemo li sada očekivati i odgovor naših studenata u hrvatskim domovima?

Snimke svojih studentskih tuluma šaljite na moj.report@novatv.hr.

A evo kako i vi možete naućiti Harlem shake:

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene