Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Studentima cijelog svijeta zajedničko je da vole tulumariti. Upravo to je ujedinilo studente cijelog svijeta na jednom američkom sveučilištu. Među njima su 'hrvatske snage'.


Snimke (koje se mogu objaviti) s tuluma po studentskim domovima u Hrvatskoj nam šaljite na moj.report@novatv.hr uz naznaku: Ovako mi tulumarimo!

Od kolijevke do groba najljepše je studentsko doba, parafrazirali bi mnogi poznatu izreku, a upravo to potvrđuje i video objavljen jučer na YouTubeu. Prizori razuzdanih studentskih tuluma česti su u mnogim američkim filmovima, a čini se i na onim amaterskima.

Studentski tulumi

Vezani članci Renovacija Iskoristili izolaciju za renovaciju, pogledajte što se sve može napraviti uz malo truda Slika nije dostupna Gori od tsunamija: Studenti u odmaralištu napravili štetu od tri milijuna kuna!

Među razularenim studentima koji su se proveselili na hodnicima studentskog doma bilo je i Hrvata na studiju u SAD-u i Kanadi.

U Kanadi smo kontaktirali mladog studenta Andru Crnčića koji se i nalazi na ovoj snimci: 'Na youtube-u smo vidjeli videa i rekli zašto ne bi i mi dečki iz doma nešto slično napravili, imali sastanak i složili se da ćemo napravit nesto takvo navečer i skupili se lijepo svi u hodniku u kostimima, pustili muziku, a ostalo se može vidjeti na videu'

>> Kad rođendanski tulum izmakne kontroli...

Možemo li sada očekivati i odgovor naših studenata u hrvatskim domovima?

Snimke svojih studentskih tuluma šaljite na moj.report@novatv.hr.

A evo kako i vi možete naućiti Harlem shake:

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook