Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za mlade i stare

Otvoren najveći zatvoreni teren za karting u regiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velik interes i velikih i malih ljubitelja brzina izazvao je najveći zatvoreni kartodrom u ovom dijelu Europe.

Za mlade generacije koja tek trebaju naučiti kako voziti popularne autiće organizirat će se i škola. Kartodrom u zatvorenom prostoru izazvao je velik interes. Osim odraslih ljubitelja došlo je i dosta djece jer će se za njih organizirati škola kartinga.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno"

'U principu, u karting se kreće s pet godina, to je nekakva minimalna dobna granica gdje je realno da dijete uopće može sjesti unutra i pustiti ga u to', rekao nam je Marko pavić, vozač kartinga.

Znimljiv sport veseli i Franovog tatu, ali ipak je prisutna i doza roditeljske brige.

'Pa malo me je strah, mora biti, ipak je to brzina, ali opet, škola pa će naučiti', rekao nam je otac Siniša Juras.
Drugi su školu već prošli.

Zahvaljujući tati koji je također vozač kartinga, ali i sportskih automobila, Jan je prvi put za upravljač sjeo sa samo četiri godine. Sada s osam i pol već je pravi veteran i hrvatski viceprvak u svojoj kategoriji.

'Najviše volim dok se ne sudarim i utrke volim i dobiti prvo mjesto', rekao nam je Jan Pokos.
'Mi smo kako ja kažem, za loptu kažem imamo dvije noge i mislim da se u ovome našao isto kao i ja', kaže ponosni tata Pokos.

I iskusni vozači oduševljeni su stazom u zatvorenom prostoru gdje u svom hobiju mogu uživati cijelu zimu. Preporučuju ga svima koji vole brzu vožnju.

'Puno si mirniji na cesti, preporučujem svakome preko vikenda neka dođe tu nek se ispuca, a na cesti neka ide od točke a do točke b jer cesta tome služi', poručio je vozač Marko Pavić.

Još jedan zanimljiv sadržaj itekako će dobro doći stanovnicima metropole.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene