U Rovinju je otvoren 12. Weekend Media Festival, najveći regionalni festival komunikacija. Festival je okupio je više od pet tisuća posjetitelja i sudionika.


U šest dvorana, 150 predavača i panelista iz cijeloga svijeta razgovarat će o novim izazovima u industriji te nuditi nova kreativna rješenja. U središtu panela i predavanja ove godine je televizija.

Vezani članci Neki od izlagača (Foto: Dnevnik.hr) Na Severininu predavanju nastala najveća gužva ovogodišnjeg Weekend Media Festivala Dražen Mavrić (Foto: Dnevnik.hr) Istaknuta lica Nove TV na Weekend Media Festivalu: "Televizija kao medij samo raste"

"Ovdje se događaju najveći poslovni dogovori, ali ovdje se postavljaju agende za iduću godinu, raspravlja se gdje ćemo ići i što ćemo raditi. Weekend nameće trendove", rekao je Nikola Vrdoljak, direktor programa WMF.

Trendove već godinama nameće i Nova TV, a pogled na predstojeće predsjedničke izbore u petak je s posjetiteljima podijelio reporter Andrija Jarak. Nova TV je u Rovinju prezentirala i Supertalent, koji uskoro počinje s emitiranjem.

"Dobro je da se priča i raspravlja. Mislim da se ovdje može puno toga naučiti. Vidite i neke nove smjernice koje nas čekaju. Naš posao se mijenja iz godine u godinu i treba pratiti te trendove", rekao je Jarak.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr