Uvijek brutalno iskrena

Najstroža članica žirija omiljenog showa otkrila nam je što joj je najteže u ovom poslu

Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) +0 Martina Tomčić (Foto: Instagram) Galerija

Martina Tomčić raspričala se o kandidatima koji izlaze pred nju u showu "Supertalent".

Martina Tomčić četvrti je put dio omiljenog TV showa. 

Sedma sezona "Supertalenta" ove jeseni zabavljat će gledatelje Nove TV, a u žiriju će sjediti dobro poznata lica koja ovaj posao odlično rade već tri godine. Osim Martine, to su Maja Šuput, Davor Bilman i Janko Popović-Volarić.

Pogledaji ovo Brent Ray Faser (Foto: Instagram) Celebrity Šuput objavila snimku u kojoj goli slikar radi na njezinom portretu: "Di me nađu ovakvi, ovo je hit!"

Iako neki misle da je njihov posao lak, to baš i nije tako. Upravo smo o tome porazgovarali s Martinom, koju mnogi smatraju najstrožom članicom žirija i koja nam je dala uvid u drugu dimenziju sjedenja za stolom žirija.

"Pa, vi znate da ja nemam problem s izražavanjem osobnih stavova. Ono gdje sam uvijek imala dilemu, a imam i dandanas, jesu djeca i ljudi koji imaju nerealnu sliku o sebi, a da pritom nisu zlonamjerni, već su samo iracionalni po pitanju sebe. To mi je teško, iako svi mi u životu, prije ili kasnije, moramo čuti ne, a upravo je naš zadatak reći da ili ne. Zadaća nije nimalo jednostavna, iako izgleda prpošna i vesela. Odgovornost je veća kada su u pitanju određene ciljane skupine, međutim to je u manjini. Uvijek se vodim unutarnjim glasom i moram priznati da dosad nisam pogriješila", kaže Martina te naglašava da su mediji često krivo prenosili njezine riječi.

U dodatnom videu pogledajte zbog čega je znala požaliti, ali i kako se nosila s bahatim kandidatima. 

Njezini kolege sa sudačkog stola ipak su joj počeli prigovarati da je postala preblaga, a slaže li se ona s tim i što kaže na to, također možete pogledati u našem videu. 

Martina nam je u intervjuu otkrila i da su njezini komentari, kao i komentari njezinih kolega, i više nego spontani. 

"Nama pretpriča kandidata nije poznata. Ime, prezime, grad, talent, to znamo, a mislim da nam je sve ostalo samo opterećenje te ostale informacije i ne bismo trebali znati. U tom slučaju taj talent dobiva jednu priču koju publika isto tako ne vidi, a talent moramo ogoliti i kao takav prepoznati ili ne prepoznati, reći mu da ili ne", zaključuje Martina, a zanima li vas više o tome, pogledajte ostatak našeg razgovora. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene