Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otkrivene nepravilnosti u Psihijatrijskoj bolnici u Lopači

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi priopćilo je kako su u nadzoru u Psihijatrijskoj bolnici u Lopači, u jelenjskoj općini, uočene nepravilnosti i nepostupanje po pozitivnim zakonskim propisima.

Uvidom u akte te zdravstvene ustanove, organizacijsku i kadrovsku strukturu, vođenje medicinske dokumentacije i drugih evidencija u zdravstvu te na temelju izjava pojedinih zdravstvenih radnika utvrđene su nepravilnosti u toj ustanovi pa će zdravstvena inspekcija postupiti u skladu sa svojim ovlastima, kaže se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Nasukan brod u luci Raši Zbog vremenskih prilika Kod ulaza u luku Rašu nasukao se brod: Ministarstvo otkrilo u kakvom su stanju članovi posade Mreža Hitne pomoći u Hrvatskoj (Foto: Dnevnik.hr) Ukupno 914 timova Analiza Dnevnika Nove TV: Kako izgleda mreža Hitne pomoći u Hrvatskoj?

Također se dodaje kako će zbog mogućih propusta predmet biti proslijeđen Hrvatskoj liječničkoj komori i Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje.

Nakon zaprimanja izvješća o obavljenu stručnom nadzoru i kontroli HZZO-a odlučit će se o daljnjim mjerama.

Zdravstveno-inspekcijski nadzor u Psihijatrijskoj bolnici u Lopači proveden je 29. i 30. travnja i 2. svibnja na zahtjev ministra Darka Milinovića, a potaknut je napisima u dnevnom tisku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene