Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekinuta sjednica odbora

'Radite cirkus od ovog Sabora, od ove države'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miodrag Demo odgodio je sjednicu Odbora za ratne veterane.

Bez rasprave Miodrag Demo odgodio je sjednicu Odbora za ratne veterane.

Pročitajte i ovo Miodrag Demo, pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za branitelje, i Andrija Jarak (Foto: Dnevnik.hr) Razgovor s Andrijom Jarkom Pročelnik zagrebačkog Ureda za branitelje o Pupovcu i ultimatumu HVIDR-e: ''Ništa od toga neće biti. Pupovac će zadnji napustiti Vladu'' Slika nije dostupna Je li bilo pogodovanja? Oglasilo se ministarstvo branitelja: "U medijima kruže neistine i insinuacije o ministru hrvatskih branitelja"

Saborski Odbor za ratne veterane, kojem je predsjednik Demo, danas je trebao raspraviti predloženi državni proračun za 2016. godinu, ali Demo je poručio da bi bilo neodgovorno raspravljati o proračunu dok nema ministra koji će predstavljati branitelje.

'Nemamo ministra i dao bih na glasanje da sjednica odbora bude prekinuta. Tražimo sastanak s premijerom', rekao je Demo i ispričao se prisutnom ministru financija Zdravku Mariću.

Nakon otkazivanja sjednice Odbora Demo nije htio davati izjavu za medije. Očekuje poziv premijera na sastanak.

Dok je Demo pozivao članove Odbora da se izjasne tko je 'za' prekid sjednice SDP-ov Nenad Stazić rekao mu je da sam može otkazati sjednicu, a ako želi da se raspravlja o dnevnom redu, neka otvori raspravu. Tražite li odgađanje sjednice ili ne upitao je Stazić, a Demo uzvratio da ju odgađa.

Član odbora Željko Jovanović rekao je kako nije shvatljivo ponašanje vladajuće koalicije.

'Vi svo ovo vrijeme niste bili u stanju izabrati ministra. Radite cirkus od ovog Sabora, od ove države. Vi ovdje radite cirkus', poručio je Jovanović.

'Ja sam došao na sjednicu da prokomentiramo i vodimo raspravu o poračunu ministarstva branitelja. Ako bude sazvana naknadno ja ću se odazvati', rekao je nakon otkazivanja ministar Marić.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene