Tijekom predstavljanja programa Kolinde Grabar-Kitarović za predstojeće predsjedničke izbore najveći pljesak je dobio njen suprug Jakov Kitarović, no vjerojatno najzanimljiviju izjavu novinarima dao je njen otac, Branko Grabar.


Obitelj predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović pomno je pratila u ponedjeljak predstavljanje njenog izbornog programa. Jakov Kitarović zaradio je najveći plijesak prilikom pozdravljanja, a bilo je tu i uzvikivanja "Jakove, Jakove". 

Vezani članci Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović predala potpise DIP-u (Foto: Patrik Macek/Pixsell) Grabar-Kitarović predala potpise za kandidaturu, skupila ih više od 230 tisuća. Osvrnula se i na kolače za Bandića Kolinda Grabar-Kitarović (Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) Kolinda Grabar-Kitarović prva je hrvatska predsjednica: U mandatu se selila, pjevala, a kritičari kažu da je estradizirala funkciju

Predsjedničini roditelji, majka Dubravka i otac Branko bili su zadovoljni onime što su čuli. 

Branko Grabar (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Roditelji Kolinde Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr)

"Je, je, sve je OK", rekla je njena majka, a i ocu Branku je "sve bilo super".

Iako roditelji ne sumnjaju da će upravo njihova kći osvojiti novi predsjednički mandat, otac Branko je zanimljivo odgovorio na pitanje što ako se to ne dogodi. 

"A onda neće biti. Neće zato propasti ni Hrvatska ni ona", rekao je predsjedničin otac.