Nakon predstavljanja programa za drugi mandat Kolinda Grabar-Kitarović zapjevala je Moju domovinu.


Nakon odrađenog posla aktualna šefica države opustila se uz pjesmu. Uostalom, kakvo bi to bilo predstavljanje programa predsjednice koja želi još jedan mandat i koja voli pjevati, da nije zapjevala i danas?

Vezani članci Izborna noć u stožerima U jednom veselje, pjesme i torta, u drugom razočarana lica: Donosimo veliku fotogaleriju iz stožera Vinko Gegić Bobetko u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović Show u stožeru Grabar-Kitarović: Obožavatelj vikao o sotoni, četnicima i zvijezdi petokraki, novinarima zaprijetio incidentom

Na zagrebačkom velesajmu Kolinda Grabar-Kitarović predstavila je program ''Hrvatska zna i mora bolje''. Uslijedio je pljesak okupljenih, a onda je pala pjesma u društvu supruga Jakova te premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića.

U pjesmu se, uz Predsjednicu, opustio i predsjednik Vlade, koji je usput i pozdravljao i namigivao. Kolindu Grabar-Kitarović u pjevanju nije omelo ni pitanje prvog gospodina. Odgovorila mu je i nastavila pjevati. Iskustvo je to.