Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otac Fani Horvat, nevjenčane supruge splitskog gradonačelnika Željka Keruma, našao se ovih dana na udaru dijela javnosti jer je postavljen u Upravno vijeće Javne ustanove Športski objekti.


No čelni ljudi Javne ustanove Športski objekti Split stali su u njegovu obranu. Zvonko Horvat, domar je koji trideset godina radi u Javnoj ustanovi, u Upravno je vijeće ušao kao predstavnik radničkog vijeća. Predstavnici javne ustanove imaju za njega samo riječi hvale i ističu da na poziciju nije izabran zato što je Fanin otac.

Vezani članci Suđenje ocu s Paga Bacio djecu s balkona: Ocu monstrumu s Paga 30 godina zatvora i obvezno psihijatrijsko liječenje! Ursula von der Leyen (Foto: AFP) EU obećao novac za krize izazvane koronavirusom: osniva se fond „težak“ 25 milijardi eura!

>> Županija odbila pravo prvokupa zemljišta Fani Horvat

'Nije mi ni na kraj pameti mi nije, ja njega poznajem, ja ne znam uopće da je on otac čiji je. On je moj Zvončić, Zvonko, Zvone, to je naš čovjek koji je vrlo drag i omiljen', kaže Frane Matusina, predsjednik Radničkog vijeća.

'To je čovjek koji noću ne spava, još fizički radi i napravio je jednu veliku uštedu firmi, ja mislim 10 tisuća eura', tvrdi Stipan Jurišić, ravnatelj Javne ustanove Športski objekti.