Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potrebna pomoć

Nedostaje još 80 tisuća kuna da Dejan dobije šansu za normalan život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dejan Avgustinović (19) boluje od epileptičnih napadaja, a pomoći mu može operacija u Njemačkoj. Tamo ga već očekuju, no potrebno je prikupiti još 80 tisuća kuna.

U telefonskom razgovoru Dejanov Otac, Antun Avgustinović, potvrdio nam je kako je svakodnevno u kontaktu s klinikom u Njemačkoj koja će operirati Dejana. No, jedina prepreka su novci.

Pročitajte i ovo Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem Kuća stradala u požaru - 2 Sve je progutao plamen Podigli su kredit da bi svojoj deveteročlanoj obitelji osigurali život, a onda je u trenutku sve nestalo: "Suze, užas, noge su se odsjekle"

''U Njemačkoj nas već očekuju. No, moramo prikupiti ukupno 260 tisuća kuna. Nedostaje nam još 80 tisuća, stoga molimo sve ljude koji nam mogu pomoći da uplate novac, kako bi Dejan dobio priliku za normalan život'', rekao nam je Antun.

>>Otac moli pomoć: 'Na pola puta smo do Dejanovog izliječenja'

Podsjetimo, Dejan Avgustinović umjesto u gradu, školi ili izlascima s prijateljima, mladost provodi u kući. Njegova svakodnevica su učestali epileptični napadi koji su počeli kada je imao 12 godina.

Hrvatski mu liječnici nisu mogli pomoći. Iako se Dejanovo zdravstveno stanje pogoršava iz dana u dan, rečeno mu je 'stanite u red'. 'Rekli su nam da nismo jedini slučaj', kaže njegov otac. 'Da se što prije pomirimo s tim, bit će nam lakše', dodaje Dejanova majka Ivanka.

Po drugo su se mišljenje uputili u specijaliziranu kliniku u Njemačkoj koja je Ivanki i Antunu bila svjetlo na kraju tunela. Procedura liječenja i popratni troškovi iznose oko 35 tisuća eura.

Avgustinović Dejan
Kozari put 78, 10000 Zagreb
OIB: 36692288130
Žiro račun: 2402006 -3102451973
ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK DD
SWIFT ADRESA (BIC): ESBC HR 22
IBAN: HR8824020063102451973
KONTAKT: OTAC ANTUN - 091- 2522-463

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene