Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potrebno još 120 tisuća kuna

Otac moli pomoć: 'Na pola puta smo do Dejanovog izliječenja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dejan Avgustinović (19) boluje od epileptičnih napadaja, a za njegovo liječenje potrebno je 260 tisuća kuna.

U telefonskom razgovoru Antun Avgustinović, Dejanov otac, potvrdio nam je kako još uvijek nisu skupili potreban iznos za Dejanovo liječenje u Njemačkoj.

Pročitajte i ovo Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem Kuća stradala u požaru - 2 Sve je progutao plamen Podigli su kredit da bi svojoj deveteročlanoj obitelji osigurali život, a onda je u trenutku sve nestalo: "Suze, užas, noge su se odsjekle"

'Prikupili smo 140 tisuća, a za liječenje nam je potrebno oko 260 tisuća kuna', rekao nam je Antun. Zamolio je sve građane koji su u mogućnosti, da svojim uplatama doprinesu Dejanovom liječenju.

'Trebali smo već biti u Njemačkoj, no nismo uspjeli skupiti novac. Tamo nas čekaju, samo se mora izvršiti uplata', pojasnio je.

>>VIDEO Vrijeme otkucava: Dejan treba vašu pomoć!

Podsjetimo, Dejan Avgustinović umjesto u gradu, školi ili izlascima s prijateljima, mladost provodi u kući. Njegova svakodnevica su učestali epileptični napadi koji su počeli kada je imao 12 godina.

Hrvatski mu liječnici nisu mogli pomoći. Iako se Dejanovo zdravstveno stanje pogoršava iz dana u dan, rečeno mu je 'stanite u red'. 'Rekli su nam da nismo jedini slučaj', kaže njegov otac. 'Da se što prije pomirimo s tim, bit će nam lakše', dodaje Dejanova majka Ivanka.

Po drugo su se mišljenje uputili u specijaliziranu kliniku u Njemačkoj koja je Ivanki i Antunu bila svjetlo na kraju tunela. Procedura liječenja i popratni troškovi iznose oko 35 tisuća eura.

Avgustinović Dejan
Kozari put 78, 10000 Zagreb
OIB: 36692288130
Žiro račun: 2402006 -3102451973
ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK DD
SWIFT ADRESA (BIC): ESBC HR 22
IBAN: HR8824020063102451973
KONTAKT: OTAC ANTUN - 091- 2522-463

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene