Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uplatili već 200 tisuća kuna

Klinika spremna za operaciju, no obitelj NEMA novaca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dejan Avgustinović (19) boluje od epileptičnih napadaja, a pomoći mu može operacija u Njemačkoj. Tamo ga već očekuju, no potrebno je prikupiti još 50 tisuća kuna.

U telefonskom razgovoru Dejanov otac, Antun Avgustinović, potvrdio nam je kako je svakodnevno u kontaktu s klinikom Schönes-haut u Njemačkoj koja će operirati Dejana. No, jedina prepreka su novci.

Pročitajte i ovo Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini Provjereno: Boba i Ljilja - 7 O njima priču donijelo i Provjereno Boba i Ljilja uskoro bi mogle dobiti novi dom: U humanitarnoj akciji dosad prikupljeno oko sto tisuća eura, a dobile su i paket od - Maje Šuput

''U Njemačkoj nas već očekuju. Uplatio sam više od 200 tisuća kuna, no moramo skupiti još 50 tisuća kuna, kako bi troškovi liječenja u potpunosti bili plaćeni. Trebali smo put Njemačke još prošli tjedan, no nažalost, nismo uspjeli prikupiti novac'', rekao nam je Antun.

Cjelokupno liječenje košta 260 tisuća kuna, a otac Antun moli sve ljude koji su u mogućnosti pomoći, da uplate novac, kako bi Dejan dobio priliku za normalan život.


>>Nedostaje još 80 tisuća kuna da Dejan dobije šansu za normalan život

Podsjetimo, Dejan Avgustinović umjesto u gradu, školi ili izlascima s prijateljima, mladost provodi u kući. Njegova svakodnevica su učestali epileptični napadi koji su počeli kada je imao 12 godina.

Hrvatski mu liječnici nisu mogli pomoći. Iako se Dejanovo zdravstveno stanje pogoršava iz dana u dan, rečeno mu je 'stanite u red'. 'Rekli su nam da nismo jedini slučaj', kaže njegov otac. 'Da se što prije pomirimo s tim, bit će nam lakše', dodaje Dejanova majka Ivanka.

Po drugo su se mišljenje uputili u specijaliziranu kliniku u Njemačkoj koja je Ivanki i Antunu bila svjetlo na kraju tunela. Procedura liječenja i popratni troškovi iznose oko 35 tisuća eura.

Avgustinović Dejan
Kozari put 78, 10000 Zagreb
OIB: 36692288130
Žiro račun: 2402006 -3102451973
ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK DD
SWIFT ADRESA (BIC): ESBC HR 22
IBAN: HR8824020063102451973
KONTAKT: OTAC ANTUN - 091- 2522-463

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene