Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladen Š., beskućnik osumnjičenik za ubojstvo Ivane Hodak, iznio je sinoć svoju obranu pred dežurnom istražnom sutkinjom zagrebačkog Županijskog suda koja mu je nakon toga odredila 48-satno zadržavanje u pritvoru.


Osumnjičeni 61-godišnjak iznio je obranu i odgovarao je na pitanja istražne sutkinje u nazočnosti branitelja, no sadržaj njegova iskaza nije se mogao doznati.

Vezani članci Slika nije dostupna Slučaj Šlogar: Pištolj iz sjenika zakonit dokaz Slika nije dostupna Treći osumnjičenik za ubojstvo pobjegao u Srbiju?

Nakon saslušanja zbog posebno teških okolnosti kaznenog djela za koje ga se tereti, zadržan je 48 sati u pritvoru te je prebačen u zagrebački okružni zatvor u Remetincu.

Očekuje se da će u tom roku Tužiteljstvo podnijeti istražni zahtjev te da će osumnjičeni nakon toga ponovno pred istražnog suca kako bi se očitovao o tom zahtjevu. To ponovno pojavljivanje pred istražnim sucem najvjerojatnije će biti u ponedjeljak ujutro.

>> Susjedi za ubojicu Ivane Hodak kažu - čudak!

>> Ubojica ušao u zgradu s Ivanom pa ju ubio!

>> 'Nije mi lakše jer moje Ivanice i dalje nema i ništa je ne može vratiti'

>> Slučaj Hodak: Od ubojstva do danas

>> Faber za Novu TV: Počinitelj se na neki način pokajao

Policija je jučer na izvanrednoj konferenciji za novinare objavila da je osumnjičenik 26-godišnju Ivanu Hodak 6. listopada prošle godine ubio iz osvete jer je njezinog oca, odvjetnika Zvonimira Hodaka, smatrao krivcem što je 1995. dobio otkaz u sportskom parku 'Mladost' te zapao u tešku životnu situaciju.