Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka žrtve pohvalila policiju

Osumnjičenom za ubojstvo Meksikanke istražni zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
28-godišnji Splićanin osumnjičen za ubojstvo Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo (31) izveden je pred suca istrage.

Osumnjičenom Splićaninu određen je jednomjesečni istražni zatvor. Branitelj po službenoj dužnosti Frane Gorjanc rekao je kako se njegov klijent branio šutnjom. Nakon što je izveden pred suca, 28-godišnjak je sproveden u istražni zatvor u Splitu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Ivan Bulj izišao iz zatvora Ubojica na slobodi Ivan Bulj, koji je prije 22 godine ubio 17-godišnju Anđelu, izišao iz zatvora: "Nevin sam. Svakako ću se vratiti u Sinj''

Uhićeni Splićanin noć je proveo u pritvorskoj jedinici Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Već je bio kod suca koji je nad njim otvorio istragu, no ondje se branio šutnjom, pa je vraćen pritvorskom nadzorniku do jutra.

>> Majka ubijene Meksikanke: 'Čestitam i zahvaljujem policiji'

Podsjetimo, policija je izvijestila da je uhitila osumnjičenog za ovaj stravičan zločin. Kažu kako imaju dosta čvrstih dokaza, no motiv ubojstva još im je nejasan. Policija je potvrdila kako dres Milana pripada osumnjičenom 28-godišnjaku. Otprije je poznat policiji po dvije manje krađe.

Dnevnik Nove TV ekskluzivno je jučer objavio prvu reakcije majke ubijene Selene.

'Jučer smo primili informaciju od konzulata. Nitko nam neće vratiti našu kćer', rekla je majka ubijene Selene. Na pitanje kakvu kaznu očekuje odgovorila je da će biti kako Bog želi. 'Zato jer niti jedna kazna koju mu mogu dati neće vratiti moju kćer. Osjećam veliku bol i ne volim o tome razgovarati, ali želim odgovoriti na ova pitanja koja ste mi postavili. Odličan posao policije, čestitam im i zahvaljujem im', rekla je majka Selene Margarit Graciano Macedo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene