Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Među trojicom muškaraca osumnjičenih za pokušaj krijumčarenja 330 kg kokaina, nalazi se i hrvatski državljanin Veljko Protić, potvrđeno je iz policije.


Uhićeni 54-godišnji Veljko Protić ima hrvatsku putovnicu, potvrdio je Krunoslav Borovec iz Ravnateljstva policije. Dodao je kako je  Protić sudjelovao 1991. godine u oružanoj pobuni protiv Hrvatske te kako godinama živi u inozemstvu.

>> Hrvat osumnjičen za krijumčarenje 330 kg kokaina

Britanski BBC objavio je jučer vijest kako su trojica muškaraca uhićena Yarmouthu na otoku Wightu, zbog pokušaja krijumčarenja 330 kg kokaina koji ima uličnu vrijednost od oko osam milijuna funta.  Nedaleko od obale primjećeni su sumnjivi ruksaci pričvršćeni na vrše za lov jastoga, a policija je provjerom ustanovila da se radi o drogi.

Vezani članci Uhićen mladić, ilustracija Razbijena skupina trgovaca drogom: Prilikom privođenja jednom muškarcu pozlilo, hitno prebačen u bolnicu - "Pred očima mi se sin gasio!" Kokain, ilustracija Europol: Nezapamćene količine kokaina i organizirani kriminal su na vrhuncu tijekom pandemije