Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbio službeni automobil

Ostojić: Pijani policajac bit će suspendiran i kažnjen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenik iz Postaje prometne policije u Heinzlovoj ulici, u subotu je u pijanom stanju razbio službeni automobil.

Incident se dogodio na Jadranskoj aveniji, kada se policajac zabio u zaštitnu ogradu. Izmjereno mu je 1,5 promila alkohola, a napio se s društvom dok je bio u službi. Policajcu prijete tri negativna boda, dvije do pet tisuća kuna kazne te tri mjeseca bez vozačke dozvole. Cijeli slučaj komentirao je i resorni ministar.

Pročitajte i ovo Ranko Ostojić OŠTRE KRITIKE Ranko Ostojić: "Na okupljanje paravojske na Trgu bana Jelačića država nije reagirala. Umjesto policije, afere otkrivaju novinari" Slika nije dostupna DAN OSLOBOĐENJA SPLITA Poznati SDP-ovac čestitao Splićanima: "Danas nismo na čast osloboditeljima. Smrt fašizmu, sloboda narodu!"

'Smatram da upravo da upravo radi ljudi koji kvalitetno obavljaju svoj policijski posao, trebamo bit vrlo strogi u situaciji kad se dogode prekršaji s naše strane. U tom dijelu, naravno, ide suspenzija i kompletan stegovni postupak protiv policajca koji je to napravio', rekao je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene