Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Ministarstvu unutarnjih poslova RH održan je danas sastanak s predstavnicima radnika Jadrankamena.


Uz organizatora i domaćina sastanka - ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, na sastanku su sudjelovali i potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, ministar uprave Arsen Bauk, pomoćnik ministra pravosuđa Vanja Bilić i tajnik Kabineta ministra unutarnjih poslova Vlado Dominić.

Vezani članci Ranko Ostojić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Pljušte reakcije na špijunsku aferu: Ostojić zatražio izvješće SOA-e, Božo Petrov smatra da se radi o sanaciji štete zbog arbitraže Sjednica Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Odbor za unutarnju politiku očekuje da ih Božinović izvijesti o slučaju Klancir

>> Zašto je kaznena prijava protiv Brune Orešara u ladici stajala 12 godina?

"Ispričao sam se Tončiju Drpiću na što je on 'uzvratio' istom mjerom zbog nepotrebnih riječi i komentara. Sastanak je po meni bio koristan u rješavanju teškog problema", napisao je Ranko Ostojić na Facebooku.

Poštivanje pravne države svima je u interesu, osnovni je zaključak današnjeg sastanka, na kojem je dogovoren i nastavak ovakvog dijaloga.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.