Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ostojić i Kerum u borbi za Dinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pjesma Dine Dvornika 'Ništa kontra Splita' našla se u okršaju između dvojice potencijalnih splitskih gradonačelnika - Željka Keruma i Ranka Ostojića. I jedan i drugi poželjeli su je kao temu za svoju političku kampanju i obojica su sigurna da na pjesmu imaju pravo.

I SDP-ov kandidat za gradonačelnika Splita, Ranko Ostojić i nezavisni kandidat Željko Kerum držali bi govore i obećavali bolju budućnost pod Marjanom sa Dvornikovim hitom u pozadini.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gradonačelnik ili poduzetnik? Većina Splićana podržava Keruma Slika nije dostupna Bitka do kraja Splitski đir: Što se skriva iza Keruma?

No, mnogi ne znaju da je poznati Dinov hit skladao i napisao Nenad Vilović. A on je pjesmu prvo obećao svom prijatelju Ranku Ostojiću.

No, muzički menađer Joško Bubalo koji je prijatelj sa Željkom Kerumom obećao je Kerumu da će on dobiti pjesmu.

Bubalo kaže da je Kerumu obećao pjesmu jer se prethodno konzultirao sa autorom Vilovićem. No, Vilović kaže kako je Bubalu pjesmu odobrio tek kao podlogu za veliki koncert u spomen na Dina Dvornika koji će se održati sljedeće ljeto, a koji je obećao sponzorirati Kerum. SDP-ovac Ostojić nije sretan zbog cjelokupne situacije.

Danijela Dvornik kaže kako pjesma pripada svima i željela bi samo da ostane simbol grada kao što je i sada.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene