Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

"Volite svoje ljubimce"

Ostavio psa u užarenom automobilu ispred trgovine, intervenirala i policija: "Čitav je niz scenarija..."

Pas u autu
Pas u autu Foto: Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka"
Policija je morala intervenirati nakon što je vlasnik ostavio psa u užarenom automobilu. Srećom, izbjegnuta je tragedija.

Vlasnik, ako ga se tako uopće može nazvati, ostavio je psa u užarenom automobilu ispred trgovine u Rijeci. Srećom, izbjegnuta je tragedija. Morala je intervenirati i policija.

"Jutros nas je dočekala dojava o psu zatvorenom u autu ispred ZTC-a. Pozvana je policija koja je došla u roku od 10 minuta i otvorila vrata na autu. Ovim putem im se od srca zahvaljujemo na brzoj intervenciji i sretnom ishodu. Pas je oslobođen i odveden u nadležno sklonište, u ovim slučaju Lič. Vlasnik će biti kažnjen. Kao i svake godine ljeti, vruće je, molimo vas ne ostavljate svoje životinje u autu zaključane čak niti na par minuta. Pogotovo ne na suncu. Čitav je niz scenarija koji se mogu dogoditi, a rijetko koji završavaju dobro. Danas je tragedija izbjegnuta, pitanje je kako će se završiti neki drugi put. Volite svoje ljubimce, i pazite na njih", objavili su iz Azila za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka" na Facebooku.


Pročitajte i ovo Meso s čavlima - nova zamka za pse - 3 Šetnja sa strahom Ima li kraja ljudskoj zlobi? U Zagrebu postavljena jeziva zamka za pse: "To je naprosto izokrenut um"

Policija nam je potvrdila da su jutros oko 10:30 dobili dojavu da je pas u automobilu. O svemu je obaviještena veterinarska inspekcija, kazali su nam.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene